DB17543F-C2FC-4404-B036-085F6B4598E5

Om mig


Behöver du hjälp med att inreda ert blivande hus eller styla inför
försäljning av ert befintliga hus?

Jag är Certifierad Inredare och Stylist med 11 års erfarenhet som köksinredare på Vedum kök och bad. 

2017 startade jag mitt företag Interior Sunshine där jag hjälper mina kunder med allt från konsultation, planering, inköp och möblering.
2021 ombildades Interior Sunshine till AB.

Jag brinner för att hjälpa mina kunder och få fram deras personliga känslor och tankar kring just sitt hem. Inget hem är det andra likt men det viktiga är att man känner att man trivs och mår bra i sitt hem!

Så hör gärna av dig! 
Bästa hälsningar   Therése Nyberg
 

Hört från kund

Therese har ett kreativt sätt att förverkliga idén till verklighet med mycket fint resultat! Från första mötet med Therese har resan både varit rolig och effektiv, hon har ett fint sätt att vara lyhörd efter beställarens tankar och lyfta idéerna till ett verkligt resultat av högsta klass, varför jag varmt kan rekommendera henne till liknande uppdrag.
Johan Danielsson. Chefsarkitekt. Ark. SAR/MSA

Ett proffsigt företag som verkligen gjorde att mitt hem fick ett lyft. Varje gång man öppnar dörren så får man ett leende för att det känns verkligen som ett hem.
Tobias Becker

Therese har en otrolig känsla för detaljer och finess. Hon gör sitt yttersta för att jag som kund skall bli nöjd, men hon nöjer sig inte där. För Therese Nyberg är varje nytt projekt en möjlighet att höja sin egen ribba.
Jamshid Lodhi, CEO at Wooshtec AB