DB17543F-C2FC-4404-B036-085F6B4598E5

Om mig

Jag Therése Nyberg är Certifierad Inredare och Stylist med 11 års erfarenhet som köksinredare från Vedum kök & bad. Jag är gift och har 2st döttrar och bor i Stäket, Stockholm.

Det började redan i tidig tonåring att jag möblera om i mitt rum flertal gånger för att få bästa möjliga känslan i rummet! Undra vad mina föräldrar tänkte.. ler..
Så inreda och styla har varit varmt om mitt hjärta länge. Och man lär sig nya spännande saker varje dag, vilket är super härligt!

Jag brinner verkligen av att få hjälpa andra och få fram just din känsla och tankar i just ditt hem! Inget hem är likt den andra, men det är viktigt att man känner att man trivs och mår bra i sitt hem!

Så hör gärna av dig! 
Bästa hälsningar   Therése

 

Hört från kund

Therese har ett kreativt sätt att förverkliga idén till verklighet med mycket fint resultat! Från första mötet med Therese har resan både varit rolig och effektiv, hon har ett fint sätt att vara lyhörd efter beställarens tankar och lyfta idéerna till ett verkligt resultat av högsta klass, varför jag varmt kan rekommendera henne till liknande uppdrag.
Johan Danielsson. Chefsarkitekt. Ark. SAR/MSA